Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

H ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΗΧΟΥ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ



H ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΗΧΟΥ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ





FREE photo hosting by Fih.gr








Καταγγέλλουμε στον κλάδο μας και σε όλη την
Ελληνική Κοινωνία την νέα ΠΑΡΑΝΟΜΗ παραπομπή σε δίκη του συν. Παν. Βήχου
(γιατί τα αδικήματα για τα οποία παραπέμπεται ο συν. Παν. Βήχος, έχουν
εκδικαστεί και έχουν καταρριφθεί! Δε το γνωρίζει αυτό ο κ. εισαγγελέας που τον
παραπέμπει; ) Πρόκειται για μια βρώμικη υπόθεση που όταν όλα θα έρθουν στο φως
θα ξεσκεπαστεί η συνεργασία του υπόκοσμου και των σωματεμπόρων με ένα μέρος
της αστυνομίας που συνεργάζεται μαζί τους και έχει γερές πλάτες μέσα στη
Δικαιοσύνη, τον Τύπο, την αστυνομία και τις κρατικές υπηρεσίες. Όλοι στο
Κακουργιοδικείο (επί της Λουκάρεως) στις 16 Φεβρουαρίου, ημέρα Τετάρτη.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ του Πανελλήνιου
Μουσικού Συλλόγου



ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΗΧΟ (ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ)



Δημήτρης Πατέλης: Για
την υπόθεση που αφορά τον κύριο Παναγιώτη Βήχο του Αθανασίου

Ο συν. Παν. Βήχος 45 ολόκληρα χρόνια είναι στόχος των ανθρώπων της νύχτας και πολλές φορές έχει κινδυνέψει η σωματική του ακεραιότητα και η ίδια του η ζωή από τους αδίστακτους κακοποιούς και τον υπόκοσμο που δρα ανενόχλητος έχοντας υψηλή προστασία και κάλυψη. Στη Ρόδο όπου ήταν Πρόεδρος του εκεί Μουσικού Συλλόγου, που ο ίδιος ίδρυσε, οι μπράβοι του έσπασαν το χέρι! Στην Αθήνα όπου για χρόνια ήταν Α, Γενικός Γραμματέας του ΠΜΣ, αντιμετώπισε ξυλοδαρμούς, απειλές για τη ζωή του, φοβερές δυσκολίες στη δουλειά του και πολλά άλλα. Είναι ένας από τους Ιδρυτές της Πανελλήνιας Πολιτιστικής Κίνησης μαζί με το Μάνο Χατζιδάκι, τη Μελίνα Μερκούρη, το ζωγράφο Τάσσο και πολλά γνωστά στο Πανελλήνιο ονόματα. Είναι ο συνθέτης που μελοποίησε το ΜΕΓΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ του Ανδρέα Εμπειρίκου. Έχει συνεργαστεί, σαν μαέστρος, με τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού τραγουδιού. Έχει συγγράψει οκτώ βιβλία φιλοσοφικού περιεχομένου και αρθρογραφεί σε έντυπα και εφημερίδες. Από το 1998 που κατήγγειλε τα κυκλώματα σωματεμπορίας στη Σαντορίνη μπήκε στη «μαύρη λίστα» του υπόκοσμου της νύχτας και δεν ξαναδούλεψε σε νησί μέχρι σήμερα!!! Αυτή τη στιγμή σε ηλικία 67 χρονών ζει με μια πενιχρή σύνταξη των 520 ευρώ το μήνα!!!

Ο συν. Παν. Βήχος εν γνώση όλων μας δεκαετίες ολόκληρες κάνει έρευνες γύρω από τα κυκλώματα σωματεμπορίας, έχει γράψει σωρεία άρθρων πάνω σε αυτό το θέμα και έχει αγωνιστεί ώστε να ψηφιστούν οι Νόμοι για την παιδική πορνογραφία με τους οποίους σήμερα κατηγορείται!!! Έχει καταγγείλει αστυνομικό διευθυντή και ολόκληρη συμμορία Σωματεμπόρων στη Σαντορίνη. Είχουν γίνει τρεις δίκες οι οποίες έχουν αναβληθεί και μετά από πέντε χρόνια ο διοικητής αθωώθηκε και για 13 χρόνια διώκεται ο συν. Παν. Βήχος!!! Απίστευτες καταστάσεις που πρέπει να σταματήσουν.

Εμείς οι μουσικοί που Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου, οι οποίοι γνωρίζουμε το πάθος του Παν. Βήχου στο ζήτημα αυτό ξέρουμε ότι προκειμένου να ανακαλύψει στοιχεία χρησιμοποιεί κάθε μέσω και τρόπο και δεν υπολογίζει κινδύνους και συνέπειες. Αυτή τη στιγμή ο συν. Παν. Βήχος διώκεται με κατηγορίες που έχουν καταρριφτεί σε προηγούμενο δικαστήριο, το οποίο τον αθώωσε! Αυτό είναι ένα σοβαρό ζήτημα που θα αντιμετωπιστεί καταλλήλος.

Τα τελευταία δέκα χρόνια ο συνάδελφος ο οποίος είναι δραστήριο στέλεχος της αριστεράς έχει δημιουργήσει την Ιστοσελίδα ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ η οποία έχει γίνει καρφί στο μάτι της Ασφάλειας και της αντίδρασης. Την ιστοσελίδα αυτή την διαχειρίζονται ειδικευμένοι σύντροφοι, συνάδελφοι και φίλοι (ΣΟ). Ο ίδιος ο συν. Βήχος πολύ λίγα πράγματα γνωρίζει γύρω από την τεχνολογία του Ιντερνέτ. Πάνω σ΄ αυτή του την άγνοια – κυρίως την περίοδο 2002-03 για την οποία κατηγορείται - ίσως, πάτησαν οι σκευωροί της Ασφάλειας και τον παγίδεψαν κλέβοντάς του τους κωδικούς και δημιουργώντας τρεις ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου οι οποίες φαίνεται σαν να τις έχει φτιάξει ο ίδιος (!!!). Αν είναι δυνατόν! Ούτε σαν ανέκδοτο δεν στέκει!

Είναι γνωστός ο Παν. Βήχος και δεν χρειάζεται τη δική μας υποστήριξη και συνηγορία αλλά όλος ο κλάδος προβληματίζεται με τις μεθοδεύσεις που χρησιμοποιούνται ενάντια σε αγωνιστές του εργατικού και μαζικού κινήματος και θα αντιδράσει με κάθε μέσο και τρόπο ώστε να σταματήσουν οι βρωμιές τους και να αποκαλυφθούν οι σκευωροί. Χτυπώντας τον Παν. Βήχο θέλουν να χτυπήσουν και να χαρακτηρίσουν ως ΑΝΗΘΙΚΟ και ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ όλο το Εργατικό κι Επαναστατικό κίνημα! Δηλαδή με λίγα λόγια, οι διεφθαρμένοι, ως το μεδούλι, των διαφόρων υπηρεσιών, θέλουν να αντιστρέψουν την πραγματικότητα! Ε! Αυτό δε θα το επιστρέψουμε και να το ξέρουν.

Το λέμε ξεκάθαρα. Ο Παν. Βήχος διαπομπεύεται όχι γιατί έχει σχέση με τη βρωμιά του υποκόσμου, αλλά γιατί ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΣΩΠΗΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΟΣΟ ΕΝΑΝΤΙΑ Σ΄ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ.

Όσοι συνάδελφοι μπορούν πρέπει να έρθουν στo Κακουργιοδικείο στις 16 Φεβρουαρίου, και καλό θα είναι να ξεκινήσουν από τώρα μαζί με δεκάδες άλλους αγωνιστές, μέλη γυναικείων Συλλόγων, δημοσιογράφους βουλευτές που προετοιμάζονται για να δώσουν δυναμικό παρών στη Δίκη. Αν οι Μαστροποί έχουν γερές πλάτες, ο συνάδελφος Παναγιώτης Βήχος έχει μαζί του ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ. Η σκευωρία δε θα περάσει. Οι Σωματέμποροι ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ και όσοι τους καλύπτουν και τους στηρίζουν θα πληρώσουν. Γι’ αυτό να είναι σίγουροι!

Αγωνιστική Ταξική Ενότητα Μουσικών

του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου 18/1/2011

Σαπφούς 10 Αθήνα