Δευτέρα 2 Μαρτίου 2009

ΈΚΤΑΚΤΟ: Καινούργια αυτεπάγγελτη κακουργηματική δίωξη εναντίων μου!!!

Καινούργια κακουργηματική δίωξη εναντίον μου για «την πράξη της πορνογραφίας ανηλίκων!!!
Σύντροφοι
Υπάρχει το ενδεχόμενο, την ερχόμενη Πέμπτη 5 Μαρτίου, ένα χρόνο και δύο μήνες σχεδόν μετά την τελευταία αθώωσή μου από το δικαστήριο, μετά την άθλια σκευωρία της Ασφάλειας, να προφυλακισθώ!!! Βλέποντας, τα λομόγια της εξουσίας, ότι τα δικαστήρια δε με καταδικάζουν άλλαξαν τακτική. Με καλούν σε απολογία «για την πράξη της πορνογραφίας ανηλίκων, μετά από αυτεπάγγελτη δίωξη», ώστε ο Ανακριτής να διατάξει την προφυλάκισή μου χωρίς δίκη!!! Το ακούτε; Πορνογραφία ανηλίκων εγώ, και ποιος ξέρει τι άλλο αφού μου έχουν φορτώσει όλο τον ποινικό κώδικα περί κακουργημάτων!!! Είναι γελασμένοι αν νομίζουν πώς θα με τρομάξουν. Θα τους νικήσω και αυτή τη φορά. Γιατί τώρα είμαι ακόμα πιο θυμωμένος και περισσότερο αποφασισμένος να ξεσκεπάσω την απίστευτη εκδικητικότητά τους εναντίον μου. Περισσότερα για την υπόθεση ΕΔΩ:
ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΠΕΡΙ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑΣ - Σε δίκη ο Παναγιώτης Βήχος - ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΟΙ
ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ
ΜπολσεΒήχος Παναγιώτης


http://www.politikokafeneio.com/neo/modules.php?name=News&file=article&sid=6340

Κάνω αυτή την Ενημέρωση στο Κεντρικό του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ, με αυτή την ιστορία, παρά τις συμβουλές δικηγόρων και φίλων!!! Δε θα φοβηθώ εγώ κανέναν όσο ψηλά και αν βρίσκεται, όσες σκευωρίες και αν στηθούν εναντίον μου. Μετά από 6 χρόνια που κατάσχεσαν το σκληρό μου δίσκο και μετά τις αλλεπάλληλες αθωώσεις μου, από τα δικά τους δικαστήρια, αφού δε μπορούσαν να στηρίξουν τις κατηγορίες τους, τα φυντάνια της ΓΑΔΑ και των εισαγγελέων ξαναχτυπούν!!!

Με κατηγορούν τώρα για σωρεία… κακουργημάτων!!! Αν δεν ήταν τραγικό γι’ αυτόν που βρίσκεται σ’ αυτή τη θέση, τη δική μου, θα ήταν για γέλια.
Το Κράτος των μιζαδόρων, των λαμόγιων και της διαφθοράς, το κράτος που στις θέσεις των σωμάτων Ασφαλείας (ανασφάλειας) έχουν κουρνιάσει δολοφόνοι παιδιών, ψυχοπαθείς που πυροβολούν αθώους, Σωματέμποροι που καταγγέλλονται ακόμα και από αστυνομικούς που υπηρετούν στα συγκεκριμένα τμήματα, σκευωρεί και χουνταίοι εισαγγελείς, όλος ο συρφετός της βρώμας και της δυσωδίας, δεν εννοεί να με αφήσει ήσυχο από το 1998 που κατήγγειλα τους Σωματέμπορους, μέχρι σήμερα.
Με κυνηγούν γιατί είμαι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ και θα παραμείνω μέχρι να πεθάνω. Γιατί θα τους πολεμάω μέχρι να βγει η ψυχή μου. Με κυνηγούν ακριβώς γιατί δε τους μοιάζω, δεν ενσωματώθηκα στο βρώμικο σύστημά τους, δεν πλούτισα (ενώ θα μπορούσα) εκμεταλλευόμενος ευκαιρίες αλλά σε βάρος της αξιοπρέπειάς μου και της ηθικής μου.
Είναι γελασμένοι αν νομίζουν πώς θα με τρομάξουν. Αντίθετα με έχουν εξαγριώσει και θυμώσει όσο δεν γίνεται. Οι πόρνοι της εξουσίας (πολιτικής, δικαστικής και αστυνομικής) δε μπορούν να με βρωμίσουν με την αντάξιά τους κατηγορία για πορνογραφία ανηλίκων! Το ακούτε; Πορνογραφία ανηλίκων και ποιος ξέρει τι άλλο αφού μου έχουν φορτώσει όλο τον ποινικό κώδικα περί κακουργημάτων.

Θα τους νικήσω και αυτή τη φορά. Γιατί τώρα είμαι πιο θυμωμένος από κάθε άλλη φορά και αποφασισμένος να τους ρεζιλέψω ακόμα μία φορά.
Ας πάρουμε πάλι τον στενό, όπως αποκαλύπτεται, εναγκαλισμό των φρουρών του Κράτους, του νόμου και της ατομικής ιδιοκτησίας με το κράτος της "νύχτας", το νόμο της Μαφίας και την ατομική ιδιοκτησία δυστυχισμένων θηλυκών υπάρξεων - κατά προτίμηση ανηλίκων βαλκανικής ή άλλης σλαβικής καταγωγής. Του κράτους που χρησιμοποιεί το παρακράτος εκεί όπου δεν μπορεί το ίδιο να εκτεθεί, ώστε να πετάει χειροβομβίδες σε Στέκια Μεταναστών, να πυροβολεί και δολοφονεί 15χρονα και να δικάζει 14χρονα με τον αντιτρομοκρατικό Νόμο!!! Προς τί η έκπληξη; Γιατί να μη βάλει πείσμα να μου κλείσει το στόμα; Να εκδικηθεί που διαπόμπεψα ένα «εξαίρετο τέκνο της αστυνομίας» καταγέλλοντάς το σαν Σωματέμπορο;
Δεν ζούμε στην καπιταλιστική κοινωνία όπου το χρήμα είναι Θεός και ταυτόχρονα η κατ΄ εξοχήν πορνεία; Δεν το ΄χει πει, με αθάνατα λόγια, ο Σαίξπηρ;
Χρυσάφι γυαλιστερό...
...ορατή θεότητα
...εσύ πόρνη κοινή του γένους των ανθρώπων
(Τίμων ο Αθηναίος)
Στα λόγια αυτά στηρίχτηκε ο Μαρξ για να σηκώσει το πέπλο μυστηρίου της αστικής πολιτικής οικονομίας και ν΄ αποκαλύψει το μυστικό του χρήματος: "Καθολική πόρνη και καθολική μαστρωπός" (Χειρόγραφα του 1844).
Το Κράτος που περιφρουρεί την κυριαρχία του χρήματος είναι το Κράτος όπου οι μαστροποί βρίσκονται φύσει και θέσει στην εξουσία!
Όπως, όμως, το κεφάλαιο κρύβει προσεκτικά τα μυστικά του, έτσι σκεπάζει και τούτη την αλήθεια - την αλήθεια του.
Όταν έγινε η προσαγωγή μου το 2003 στη ΓΑΔΑ, έγινε με το επιχείρημα ότι δημοσίευσα σε πορνοσάιτ ένα τηλέφωνο μιας δικηγόρου από το Ηράκλειο της Κρήτης! Το τηλέφωνο αυτό υποτίθεται ότι το δημοσίευσα με το ψευδώνυμο nana69! Οι Φυλλάδες έγραψαν ότι οι ράμπο της ΓΑΔΑ προσπαθούσαν ένα εξάμηνο να βρουν το «αποτύπωμα» του υπολογιστή από τον οποίο γράφτηκε το τηλέφωνο και τελικά κατάφεραν να το εντοπίσουν! Ήταν το δικό μου αποτύπωμα είπαν οι ειδικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος! Έτσι…ξετυλίχθηκε το κουβάρι!

Δείτε τώρα τι λέει η εταιρεία ΗAISTOS (Ανώνυμος Εταιρία Ερευνας Ανάπτυξης Νέων Τεχνολογιών Εφαρμογών Ιντερνετ, Αρ. Πρωτοκόλλου 32:
http://www.politikokafeneio.com/neo/modules.php?name=News&file=article&sid=6340
Τώρα, φαίνεται, ότι ο υπερβάλλων ζήλος που επιδεικνύουν τα όργανα του Κράτους στην εξάσκηση της εξουσίας ως μαστροπείας πήρε τέτοιες διαστάσεις που το μυστικό παραβιάζεται. Το θέμα δεν είναι απλώς ποσοτικό, η υπερβολική δηλαδή διόγκωση αυτής της πορνικής πρακτικής του Κράτους. Κάτι άλλαξε και αλλάζει και τα πράγματα έρχονται στη φόρα.
Ο Μαρξ είχε μιλήσει (στην "18η Μπρυμαίρ του Λουδοβίκου Βοναπάρτη") γι΄ αυτή την αναπαραγωγή του λούμπεν προλεταριάτου στις κορφές της αστικής κοινωνίας". Συνέδεσε την άνοδο του υποκόσμου στις κορυφές και την άμεση διαπλοκή του με το αστικό Κράτος, με το βοναπαρτιστικό εκφυλισμό της αστικής δημοκρατίας: την αποδέσμευση της εκτελεστικής εξουσίας από τη νομοθετική εξουσία και την όρθωση του κράτους πάνω από την κοινωνία σε συνθήκες όξυνσης των κοινωνικών ανταγωνισμών και ταξικής πόλωσης.
Αν κάτι τέτοιο διέβλεπε ο Μαρξ στα μέσα του 19ου αιώνα, στο απόγειο του καπιταλισμού, σήμερα, στις αρχές του 21ου αιώνα, στην προχωρημένη φάση της παρακμής του συστήματος, γίνεται κυρίαρχη τάση.

Ο κυρίαρχος χρηματιστικός - οικονομικός παρασιτισμός, η σήψη του μεταψυχροπολεμικού κόσμου, η ασύλληπτη τραγωδία εκατομμυρίων ανθρώπων που γνωρίζουν στα ερείπια του σταλινισμού όλη τη φρίκη μιας βάρβαρης απόπειρας καπιταλιστικής παλινόρθωσης, τα μαζικά μεταναστευτικά ρεύματα των αποκλήρων που κρούουν τις πόρτες της Ευρώπης, η ανάγκη της καπιταλιστικής εξουσίας να ελέγξει την κίνηση, την ζωή και το θάνατο μαζικών πληθυσμών στο όριο της επιβίωσης, η μορφή της βιο - εξουσίας που παίρνει η εξουσία, η κρίση της ίδιας της αστικής εξουσίας - αυτές είναι κάποιες από τις γενικές ουσιώδεις τάσεις που βρίσκονται πίσω από το παρόν κύμα αστυνομικής θηριωδίας και διαφθοράς σε βάρος, κυρίως, μεταναστών και αγωνιστών της Αριστεράς.
Δεν πρόκειται για "εξαιρέσεις", για "μεμονωμένες περιπτώσεις" κάποιων μπάτσων. Το κακό βρίσκεται στον ίδιο τον ταξικό - ιστορικό χαρακτήρα της εξουσίας του κεφαλαίου: μιας βιοεξουσίας που ελέγχει ζωές και κορμιά, σήμερα σε πορνεία, αύριο σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Ελπίδα για ζωή υπάρχει μόνο στην προοπτική της καθολικής απελευθέρωσης απ΄ την αρπάγη αυτού "του πιο παγερού απ΄ όλα τα τέρατα".
ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ
ΜπολσεΒήχος Παναγιώτης