Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

H KΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΗ ΒΙΑ! ΘΑ ΤΗΝ ΈΧΕΙ!

ΈΚΤΑΚΤΟ: H KΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΗ ΒΙΑ! ΘΑ ΠΑΡEI ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!
Απίστευτες σκηνές αγριότητας στο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο
Είναι φανερό πια και στον πιο ηλίθιο μικροαστό ότι η κυβέρνηση των απατεώνων, των ομολόγων, των Ζαχοπουλαίϊκων σκανδάλων, οι σπόνσορες του Εφραίμ και της απάτης του Βατοπεδίου, τα πνευματικά παιδιά του Εφραίμ και οι κοινοβουλευτικοί χουνταίοι, η κυβέρνηση της ΝΔ, επέλεξε απέναντι σε έναν εξεγερμένο λαό και τη νεολαία, την ωμή βία! Θα πάρουν την απάντηση. Δείτε ΕΔΩ:
Να το ΑΙΣΧΟΣ της κρατικής τρομοκρατίας
Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!
KAMIA ΑΝΑΚΩΧΗ! ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ!

Βήχος Παναγιώτης
Ασκληπιού 14 Η αστυνομία σε πλήρη δράση


http://www.politikokafeneio.com/neo/modules.php?name=News&file=article&sid=6179&mode=thread&order=0&thold=0

Αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο. Αυτοί σκοτώνουν και δεν πληρώνουν. Κλέβουν και ξεπουλάνε την χώρα και τις ζωές μας και πουλάνε μαγκιά! Χτυπάνε αλύπητα οποιονδήποτε τους αντισταθεί χρησιμοποιώντας τόνους χημικών και δακρυγόνων.
Ακόμα και το in.gr «βγαίνει από τα ρούχα του» γράφοντας: «Σκληρή ήταν η στάση της Αστυνομίας επιβεβαιώνοντας τη θέση του νέου αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών αρμόδιου για τη Δημόσια Τάξη, Χρήστου Μαρκογιαννάκη, για μηδενική ανοχή.
Οι αστυνομικοί αυτή τη φορά δεν περιορίστηκαν στη χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου - λάμψης, αλλά προέβησαν και σε βίαιες προσαγωγές.
Οι συγκρούσεις μεταφέρθηκαν στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, έξω από το κτίριο της ΓΑΔΑ, όπου προσήχθησαν περίπου δεκάδες άτομα (περίπου 60) μεταξύ των οποίων και 12 δικηγόροι από την ομάδα νομικής υποστήριξης.
Οι δικηγόροι οδηγήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής όταν στη διάρκεια επεισοδίων στην οδό Ασκληπιού προσπάθησαν να αποτρέψουν τη σύλληψη διαδηλωτών που είχαν βρει καταφύγιο σε είσοδο πολυκατοικίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι και άλλοι δικηγόροι δέχθηκαν επίθεση στη ΓΑΔΑ όπου μετέβησαν προς νομική υποστήριξη των προσαχθέντων.
Παράλληλα, επίθεση από τις αστυνομικές δυνάμεις δέχθηκαν και δημοσιογράφοι που κάλυπταν ειδησεογραφικά το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.
Κατά τις συγκρούσεις σημειώθηκαν τραυματισμοί διαδηλωτών, τουλάχιστον τέσσερις εκ των οποίων διεκομίσθησαν στην παρακείμενη Κεντρική Κλινική Αθηνών. Ο ένας μάλιστα ήταν τραυματίας με γάζες στο κεφάλι που αναχωρούσε από την κλινική και τραυματίστηκε από τα γκλομπς των αστυνομικών για να επιστρέψει για δεύτερη φορά στην κλινική.
Πλήθος κόσμου έσπευσε στη ΓΑΔΑ προς συμπαράσταση των δικηγόρων και των υπόλοιπων προσαχθέντων. Εκεί σημειώθηκαν νέες συγκερούσεις με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών.

Στη ΓΑΔΑ, εκτός από πλήθος κόσμου, έσπευσαν και εκπρόσωποι της ΕΣΗΕΑ, του Δικηγορικού Συλλόγου και των Ομοσπονδιών Εκπαιδευτικών. Στη ΓΑΔΑ κατέφθασαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος και ο γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας Δημήτρης Παξινός και Δημήτρης Βερβεσός.
Εντωμεταξύ όπως κατήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ «Ο στρατός θα προμηθευτεί υλικά που χρησιμοποιούνται για την καταστολή διαδηλώσεων(!), αποκάλυψε σήμερα στη Βουλή ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος»!!! http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=973977&lngDtrID=244
Όπως καταγγέλλει η «ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Αθήνα, 9/1/09, ώρα 17.30
Πριν λίγη ώρα, στο κέντρο της Αθήνας, και μετά το μεγάλο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, οι αστυνομικές δυνάμεις εφαρμόζοντας τη νέα ακόμα πιο σκληρή πολιτική καταστολής των διαδηλώσεων, τα έβαλαν με όποιον εύρισκαν μπροστά τους και βέβαια με τους εργαζόμενους στην Ενημέρωση.
Ήθελαν να προχωρήσουν χωρίς την παρουσία των δημοσιογράφων, των φωτοειδησεογράφων και των εικονοληπτών, ανεξέλεγκτοι κι ασύδοτοι, σε μαζικούς άγριους ξυλοδαρμούς και αναίτιες συλλήψεις νέων που είχαν καταφύγει για να προστατευτούν από τη βία και τα χημικά σε εισόδους πολυκατοικιών πίσω από το Πνευματικό Κέντρο.
Η εντολή της πολιτικής ηγεσίας ήταν "όχι άλλη ζαρντινιέρα - βαράτε και συλλάβετε όποιον βρίσκετε, αρκεί να μην σας καταγράψουν τα ΜΜΕ".
Ανάμεσα στους συναδέλφους που δέχθηκαν την αστυνομική βία είναι οι συνάδελφοι Χρήστος Μαζανίτης και Νίκος Διδάγγελος (του ΑΝΤΕΝΝΑ), και σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες έχουν χτυπηθεί και συλληφθεί και αρκετοί άλλοι.
Αυτή την ώρα τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ Νταβανέλλος, Αγρολάμπος και Τρίμης σπεύδουν μαζί με εκπροσώπους του Δικηγορικού Συλλόγου και των Ομοσπονδιών Εκπαιδευτικών στην Αστυνομική Διεύθυνση όπου μεταφέρονται δεκάδες πολιτών»
Στο ρ/σ 105,5 δικηγόρος προσαχθείσα μίλησε στον αέρα, τους έχουν στο ισόγειο – είπε - και τους χτυπάνε από μεγαλύτερης ηλικίας δικηγόρο έχουν κατάσχει τα φαρμακά του και δεν του τα δίνουν και κινδυνεύει η υγεία του.Στη σκουφά από κλινική έβγαινε άτομο με επιδέσμους στο κεφάλι μόλις τον είδαν οι ματατζήδες του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν στο ΚΕΦΑΛΙ και έμεινε αναίσθητος και αιμόφυρτος στο δρόμο. Όταν πήγαν νοσηλευτές και γιατροί να βοηθήσουν τους χτύπησαν κ' αυτούς και άφησαν το παιδί στο δρόμο!
Η Κυβέρνηση σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να πάρει τη ρεβάνς από τη νεολαία τολμά και μιλά για την κατάργηση του Ασύλου μαζί με την «αλλαγή του εξεταστικού συστήματος». Στόχος τους: να περιορίσουν την είσοδο στα ΑΕΙ-ΤΕΙ της χώρας καθιερώνοντας ένα επιπλέον έτος εξετάσεων μετά το Λύκειο. Και όλα αυτά στο όνομα της «κατάργησης των εξετάσεων». Όλα αυτά θα τους γυρίσουν μπούμερανγκ!

Η νέα φάση της εξέγερσης δεν θα είναι επανάληψη της πρώτης. Όπως παραδέχονται πλέον και οι ίδιοι οι αντίπαλοί μας το κράτος του Κεφαλαίου στην Ελλάδα είναι στο χείλος της χρεοκοπίας και το πολιτικό του προσωπικό σε αδιέξοδο. Δεν είναι μόνο η Κυβέρνηση μαζί με τα ναζιστικά αδέλφια της στο ΛΑΟΣ που είναι στο στόχαστρο της λαϊκής οργής. Είναι και η συμπολίτευση του ΠΑΣΟΚ που έχει δυσφημιστεί στα μάτια του λαού ανεπανόρθωτα μαζί και η κακόφημη καθεστωτική αριστερά της ταξικής συνεργασίας και της διαρκούς προδοσίας των αγώνων.
Η εξέγερση της νεολαίας έχει δώσει ένα καθοριστικό χτύπημα σε όλους αυτούς τους δικαστές και αντιπάλους της. Είναι ο λόγος που κάνουν τα πάντα για να την αναχαιτίσουν. Θέλουν να μας τσακίσουν με τη βία της αστυνομίας πριν τους τσακίσουμε εμείς με τις μεθόδους του ταξικού πολέμου!
Δημιουργούν παρακρατικούς τρομοκρατικούς μηχανισμούς για να στρέψουν την κοινή γνώμη εναντίον των εξεγερμένων. Γελιούνται πλάνην οικτρά. Σήμερα ξεπέρασαν κάθε όριο. Οι πολιτικοί γκάνγκστερ δεν υπολογίζουν τίποτα! Θέλουν να μας γονατίσουν! Μας θέλουν με τα κεφάλια κάτω, αμίλητους μπροστά στη φτώχεια, την ανεργία και την ακρίβεια, μπροστά στο κάθε ένστολο χοιρινό να αφεθούμε στην μοίρα μας.

Όσο για το νέο υπουργό κ. Μαρκογιαννάκη που ανέλαβε το βαρύ καθήκον να ανατάξει το πεσμένο ηθικό των Σωμάτων Ασφαλείας ήταν αυτός που είχε εμπλακεί στον αχταρμα του C4I , του συσήματος παρακολούθησης , που παράγγειλε το ΠΑΣΟΚ και κλήθηκε να παραλάβει η Νέα Δημοκρατία.
Μαρκογιαννάκης .. ο άνθρωπος που ήταν υπέυθυνος για την παραλαβή του συστήματος C4I συμβουλεύτηκε τον σύντεκνο ΄"καθηγητή" κ Σταυρουλάκη, αυτόν ο οποίος κατόρθωσε μέσα σε 10 λεπτά να γίνει το σούργελο και ο περίγελος της Ελλάδας στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου. [Ας θυμηθούμε την τραγελαφική εμφάνιση του καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Σταυρουλάκη στον Μάκη, ο οποίος κατηγορήθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο για ατασθαλίες διαχείρισης και παράλληλα εμπλέκετο στην παραλαβή του C4I. Όσοι παρακολούθησαν την εκπομπή, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν το επίπεδο των καθηγητών μας. Ο κ. Σταυρουλάκης κόντεψε να τρελάνει το πάνελ και μερικά από τα σχόλια που ακούστηκαν ήταν "τι πίνετε κ. καθηγητά;", "ληγμένα παίρνετε;" και το τελικό του κ. Μαρκογιαννάκη "αφήστε τον κ. καθηγητή, δεν βλέπετε πως είναι;"]
αλλά τότε άλλα έλεγε στην Χανιώτικη της Κυριακής … [ Ερώτηση: Ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης Π. Σταυρουλάκης, που συνέταξε την έκθεση για το σύστημα C4I και θεωρείται κορυφαίος επιστήμονας στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, αναφέρει ότι τα τηλέφωνα με κρυπτοφώνηση που χρησιμοποιεί η ελληνική κυβέρνηση δεν παρέχουν καμία ασφάλεια, καθώς η προμηθεύτρια αμερικανική εταιρία SAIC φέρεται να κατέχει όλα τα «κλειδιά» τους. Ισχύει κάτι τέτοιο;
Απάντηση Μαρκογιαννάκη: Ο κ. Σταυρουλάκης είναι ένας μεγάλος επιστήμονας, ......]
ο κ Σταυρουλάκης είναι Ελληνοαμερικανός και διετέλεσε υπέυθυνος της Αμερικανικής ΑΤ&Τ στην Ελλάδα για ένα διάστημα, πολλοί δε συνάδελφοί του αμφισβητουν εκτός άλλων και την επιστημονική του επάρκεια. Οπότε μπαίνει έτσι και αλλιώς το Ερώτημα: ποιοί και με ποιά κριτήρια τον επέλεξαν σε τέτοιες επιτροπές .. !!
------------------------------------------
Ως ειδικός για το C4I μετείχε ο Μαρκογιαννάκης»
Πολιτικό θέμα παραλίγο να ανακύψει, χθες, όταν έγινε γνωστό ότι ο τέως υφυπουργός Δημόσιας Τάξης, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, συμμετείχε στη σύσκεψη που έγινε με στελέχη της αμερικανικής εταιρείας SAIC και υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου για το ηλεκτρονικό σύστημα C4I (σι-φορ-άι) που χρησιμοποιήθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο υπουργός Γ. Βουλγαράκης αναγκάστηκε να εξηγήσει σε δημόσια δήλωση ότι ο τέως υφυπουργός κλήθηκε να παραστεί, διότι είναι άριστος γνώστης του συγκεκριμένου ζητήματος και το επέβαλε η κρισιμότητα των διαπραγματεύσεων. http://garizo.blogspot.com/2009/01/blog-post_09.html
Κούνια που σας κούναγε λαμόγια. Σήμερα ανοίξατε τους Ασκούς του Αιόλου που θα σας πνίξουν. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!
ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ – ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ