Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Η λούμπεν βία βλέπει (;;;) εξουσία

Η λούμπεν βία βλέπει (;;;) εξουσία
FREE photo hosting by Fih.grΕίναι να τρελαίνεσαι!!!! Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν να δικαιώνουν τις αντιδημοκρατικές και φασίζουσες επιλογές του Σαμαρά να κλείσει την ΕΡΤ. Ναι θα μου πείτε πως σε μεγάλο βαθμό είναι κατασκευασμένες, αλλά δείχνουν ένα κλίμα. Άλλωστε αν υπήρχαν δημοσκοπήσεις που να ευνοούσαν το ΣΥΡΙΖΑ τα ελάχιστα φιλικά, τηλεοπτικά και δικτυακά, ΜΜΕ θα την έβγαζαν στην επικαιρότητα. Και δεν θα περίμεναν το καλό λόγο των Αμερικάνων για τον Τσίπρα, για να υποδηλώσουν πως μπορεί και να είναι εναλλακτική -εντός του συστήματος- λύση!!!! Με την ΕΡΤ πιθανόν να συνέβη ότι και με τα χαστούκια του Κασιδιάρη: Όσο απροκάλυπτη και βάρβαρη είναι η συστημική βία, τόσο τα εξαθλιωμένα και καταπιεσμένα στρώματα της κοινωνίας θα προσκολλούνται στους πιο ισχυρούς πυλώνες. Τόσο πιο πολύ θα μεταβιβάζουν την δύναμη του σάρκας τους στην ισχύ των πολιτικών και κυρίως οικονομικών ελίτ. Τόσο πιο πολύ θα επικρατεί η αντίληψη πως αν δεν μπορείς να αποφύγεις τον βιασμό, τότε καλύτερο είναι να τον απολαύσεις και γιατί όχι και να ερωτευτείς τον βιαστή σου!!!!! Κάτι που όμως ακυρώνει και μειώνει την απόλαυση των πλέον διεστραμμένων βιοεξουσιαστών του κράτους και της αγοράς. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Το ένα ενισχύει το άλλο.
Δημήτρης Αργυρός (μέλος της ΣΟ του Π.Κ. – Γιάννενα)

Για την συγκεκριμένη κατηγορία των βιοεξουσιαστών οι συνθήκες της πλήρους υποταγής και η στέρηση ή ακόμη καλύτερα η πλήρη απουσία επιθυμίας και απόλαυσης είναι η ανεφάρμοστη- ευτυχώς- ουτοπία τους. Όπως το είδαμε και στη ταινία του Παζολίνι; Σαλό- 120 μέρες στα Σόδομα
Μόνο που αυτός ο διεστραμμένος κόσμος των βιοεξουσιαστών, δούλος των πλέον επιθετικών και ανθρωποφάγων τμημάτων του κεφαλαίου, όπως οι εφοπλιστές, όλο και πιο πολύ επιχειρούν να πατήσουν πόδι στα πλοκάμια του σώματος της κρατικής εξουσίας.

Στηρίζοντας με όλο τον λούμπεν παρακρατικό τσαμπουκά τους την καταβαράθρωση κάθε εργατικού, κοινωνικού και πολιτικού δικαιώματος. Ναι η συστημική τους κρίση είναι τόσο, μα τόσο βαθιά που μπορεί και να τους χρειαστούν για να βασανίζουν με βαρβαρότητα το σώμα της ζωντανής εργασίας.

Μα οι λούμπεν τραμπούκοι βιοεξουσιαστές ας διαβάσουν λίγο ιστορία:
Ο κόσμος της ολοκληρωτικής σαδιστικής απόλαυσης τους- ο κόσμος της θωρακισμένης συναισθηματικής πανούκλας, του καταπιεσμένου ερωτισμού τους, πετάγεται στα σκουπίδια αν συγκρουστεί με τα μεγαλοαστικά βίτσια.
Όπως άλλωστε συνέβη και με την νύκτα των μεγάλων μαχαιριών στις 30 Ιούνη του 1934, όπου η κρατική και παρακρατική μηχανή του Χίτλερ εκκαθάρισε την ηγεσία του παρακρατικού μηχανισμού των SA(τα τάγματα εφόδου).

Τα τάγματα εφόδου(SA) με ηγέτη τους τον σύντροφο του Χίτλερ Ε. Ρεμ ήταν η ένοπλη οργανωμένη δύναμη των λούμπεν λαϊκών μαζών που επιζητούσαν να γίνουν πράξη οι λαϊκές εξαγγελίες των Ναζί
και ταυτόχρονα να καταλάβουν την εξουσία.

Ήταν το οργανωμένο ένοπλο λούμπεν που συγκρούστηκε στο δρόμο ενάντια στους αντιφασίστες κομμουνιστές, τους αναρχικούς και
τους σοσιαλδημοκράτες. Ήταν το οργανωμένο λούμπεν που θυσιάστηκε από τον Χίτλερ για να στερεώσει την εξουσία του με την άρχουσα τάξη. Ήταν ο καρκινικό μέρος του σώματος που κόπηκε, αφού είχε γεμίσει με καρκίνο όλο το σώμα.
( http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CF%8D%CF%87%CF%84%CE%B1_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%9C%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CF%89%CE%BD_%CE%9C%CE%B1%CF%87%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%8E%CE%BD
Το κτήνος που κρύβονταν μέσα μας απελευθερώθηκε, ως η αντίδραση της δημοκρατίας μας, απέναντι στις αντιφάσεις της και στο κίνδυνο των λαϊκών- εργατικών τάξεων να πάρουν την εξουσία.

Κάτι που σήμαινε την κυριαρχία των δικών τους συλλογικών αναγκών και επιθυμιών. Ο φασισμός δεν είναι τίποτε άλλο από την κτηνώδη εξατομικευμένη έκφραση των απωθημένων, των επιθυμιών και των αναγκών των λαϊκών αναγκών που εξυπηρετούν σε ολοκληρωτικό βαθμό τις ελίτ.

http://argiros.net/?p=5048

Δημήτρης Αργυρός