Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

EEK: Να απορριφθεί η μήνυση των ναζιστών

EEK: Να απορριφθεί η μήνυση των ναζιστών
ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣFREE photo hosting by Fih.gr
Να απορριφθεί η μήνυση των ναζιστών - Να παύσει κάθε δίωξη κατά του γραμματέα του EEK Σάββα Mιχαήλ και του πρώην πρύτανη του EMΠ Kων/νου Mουτζούρη. Η Ναζιστική «Χρυσή Αυγή» κατέθεσε το 2009, μετά τα βίαια επεισόδια που προκάλεσε στον Άγιο Παντελεήμονα Αθηνών, μηνυτήρια αναφορά εναντίον όλης της ελληνικής Αριστεράς, διαφόρων συλλογικοτήτων και μεμονωμένων προσωπικοτήτων, μαζί και κατά του Σάββα Μιχαήλ-Μάτσα, γενικού γραμματέα του ΕΕΚ, κατηγορώντας τον για μια προκήρυξη του ΕΕΚ που δημοσιεύτηκε στη Νέα Προοπτική και η οποία, σύμφωνα με τους Ναζί, ενέχονταν για «συκοφαντική δυσφήμιση», «διέγερση σε βιαιοπραγίες και αμοιβαία διχόνοια» και «διατάραξη της κοινής ειρήνης». Αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2012, μετά από μια σειρά ομιλιών του Σάββα Μιχαήλ σε αντιφασιστικές εκδηλώσεις, οι Ναζί κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ένα κατάπτυστο λίβελλο με φωτογραφίες του γραμματέα του ΕΕΚ και με το δολοφονικό αντισημιτικό κάλεσμα «Λιώστε το Εβραϊκό σκουλήκι». Λίγο πριν, τον Νοέμβριο του 2012, οι ελληνικές κρατικές εισαγγελικές αρχές δέχτηκαν την μήνυση της ΧΑ του 2009 και διέταξαν ανακρίσεις από την ΓΑΔΑ. Τώρα, τον Ιούνιο του 2013, παραπέμπουν σε δίκη, από όλο τον μακρύ κατάλογο των μηνυομένων, κατ’ επιλογή, τον Σάββα Μιχαήλ και τον πρώην Πρύτανη του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου κ. Kωνσταντίνο Μουτζούρη, τον οποίον κατηγορούν ότι επέτρεπε την λειτουργία του εναλλακτικού ιστότοπου Athens Indymedia από τον χώρο του Πολυτεχνείου. Η δίκη θα διεξαχθεί στο Πρώτο Mονομελές Πλημ/κείο Αθηνών στις 3 Σεπτεμβρίου 2013, στις 9 π.μ.


ΕΕΚ – ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ

Καταγγέλλουμε αποφασιστικά το κυνήγι μαγισσών που οργανώνουν οι Ναζί με τη σύμπραξη των Ελληνικών αρχών και απαιτούμε την παύση της δίωξης του Σάββα Μιχαήλ, του πρώην πρύτανη κ. Μουτζούρη και όλων των αντιφασιστών.
-//-
RESOLUTION OF SOLIDARITY
To reject the Nazi lawsuit - To cease all charges against the Secretary of EEK Savvas Michail and the former Rector of the National Polytechnical University Konstantinos Moutzouris.
The Nazi “Golden Dawn” in 2009, after the violent incidents that caused to Agios Panteleimonas district of Athens, submitted a criminal complaint against the entire Greek Left, various collectives, individual personalities and also Savvas Michail Matsas, general secretary of ΕΕΚ, accusing him for a leaflet of EΕΚ published at Nea Prooptiki (EEK’s newspaper), which, according to the Nazis posed to “slandering”, “agitation to violence and mutual discord” and “breach of the public peace”.
Later, in December 2012, after a some series of speeches by Savvas Michail in antifascist events, the Nazis circulated on the internet a despicable libel with photos of the Secretary of EΕΚ with a murderous anti-Semitic call “Melt the Jewish worm”. Shortly before, in November 2012, the Greek state prosecutors accepted the lawsuit of the Golden Dawn in 2009 and ordered interrogations from the police headquarters in Athens. Now, in June 2013, they indict, from the entire long list of sued, by choice, Savvas Michail and the former Rector of the National Polytechnical University, Mr. Konstantinos Mountzouris, whom they accuse of allowing the operation of the alternative site Athens Indymedia from the University. The trial will be conducted at the First Single Criminal Court of Athens on September 3, 2013, at 9 am.
We decisively denounce the witch hunting organized by the Nazis in partnership with the Greek authorities and we demand the cessation of the persecution of Savvas Michail, of the former rector Mr. Mountzouris and of all the antifascists.
ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ! ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!
Η Κομματική Οργάνωση Νοτίων Προαστίων του Εργατικού Επαναστατικού Κόμματος χαιρετίζει τους εκατοντάδες αντιφασίστες αγωνιστές οι οποίοι ακύρωσαν στην πράξη την απόπειρα των ναζιστών της Χρυσής Αυγής να πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία στην περιοχή του Ελληνικού και της Αργυρούπολης την Τρίτη 18 Ιούνη. Η μνήμη της προσφυγιάς των κατοίκων της περιοχής δε σβήνει με καμία φιέστα μίσους των σύγχρονων νοσταλγών του Χίτλερ.
Η Κ.Ο. Νοτίων Προαστίων του ΕΕΚ καταγγέλει επίσης τον άθλιο ρόλο της ΕΛ.ΑΣ. η οποία, αφού απέτυχε να περιφρουρήσει τους χρυσαυγίτες που διαλύθηκαν μόλις ήρθαν αντιμέτωποι με την αντιφασιστική συγκέντρωση, επιδόθηκε σε ένα μια επίδειξη ρεβανσισμού σε βάρος των αγωνιστών προσαγάγοντας 7 αντιφασίστες στο Α.Τ. Ελληνικού και μεταφέροντας τους στη συνέχεια στη ΓΑΔΑ για να τους απελευθερώσει μετά από ώρες όταν πλήθος αλληλέγγυου κόσμου τράνταζε με τα συνθήματα και τον παλμό του το αρχηγείο της αστυνομικής καταστολής.
Η Χρυσή Αυγή αποτελεί τη μαυρή φασιστική εφεδρεία που έχει ανάγκη ένα κράτος σε διαρκή κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μια εφεδρεία που δεν παρέλειψε να δηλώσει το παρόν στη συκοφάντηση του αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ και να διαλέξει τη μεριά μιας υπό κατάρρευση καπιταλιστικής κυβέρνησης. Δίπλα στις επιστρατεύσεις απεργιών, την καταστολή διαδηλώσεων, την εκκένωση καταλήψεων και τα αντι-μεταναστευτικά πογκρόμ, οι ναζί ετοιμάζουν για λογαριασμό της χρεοκοπημένης ελληνικής αστικής τάξης τις δικές τους εφεδρείες στην υπόθεση του τσακίσματος των δικαιωμάτων της εργατικής τάξης και όλων των καταπιεσμένων.
Η «νέα» μνημονιακή κυβέρνηση φασιστών-παλιάτσων και δεξιών ΒενιζελοΣαμαράδων πρόκειται να είναι η πιο αδύναμη αλλά και ταυτόχρονα πιο σκληρή κυβέρνηση υπηρέτης της Τροϊκας. Παρά την ισχνή κοινοβουλευτική της πλειοψηφία (μόλις 3 εδρών) η ατζέντα των μέτρων κοινωνικού κανιβαλισμού που οφείλει να επιβάλει εσπευσμένα μέσα σε ένα περιβάλλον διεθνούς επιδείνωσης της παγκόσμιας κρίσης θα την φέρει αντιμέτωπη με το χειμαζόμενο λαό αυτής της χώρας. Η ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων, οι απολύσεις, η συντριβή των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, και η περαιτέρω διάλυση του δικαιώματος του λαού στην Υγεία και την Παιδεία είναι ο πυρήνας των νέων εντολοδόχων της Τρόικας, οι οποίοι θα έρθουν αντιμέτωποι με το λαό χωρίς καμία νομιμοποιήση.
Η υπόθεση της συντριβής αυτής της κυβέρνησης από το εργατικό-λαϊκό κίνημα συνδέεται άρρηκτα με το τσάκισμα με του φασιστικού αποσπάσματος αυτής της κυβέρνησης, της Χρυσής Αυγής, η οποία την στήριξε στην υπόθεση της ΕΡΤ σε μια νέα πρώτη συνεργασία σε πολιτικό επίπεδο της Νέας Δημοκρατίας με τη Χρύση Αυγή, σε ένα ανώτερο επίπεδο από την κάλυψη που βρίσκει διαχρονικά από τον κρατικό κατασταλτικό μηχανισμό η Χ.Α στο δρόμο. Αρνητές του Άουσβιτς και φασίστες-μπουμπούκοι δε βρίσκουν τυχαία καρέκλες στο νέο κυβερνητικό σχήμα, αλλά προετοιμάζουν το πολιτικό άνοιγμα της ΝΔ στη μαύρη φασιστική ακροδεξιά.
Δεν είναι επίσης τυχαίο που η μήνυση της Χρυσής Αυγής εις βάρος του γενικού γραμματέα του ΕΕΚ Σάββα Μιχαήλ και το πρώην πρύτανη του ΕΜΠ Κ. Μουτζούρη οδηγείται στις δικαστικές αίθουσες παίρνοντας τη μορφή μιας φρονιματικής δίωξης από το διεφθαρμένο δικαστικό μηχανισμό για λογαριασμό των ναζήδων της Χρυσής Αυγής.
Η κυβέρνηση δεν είναι μόνο επικίνδυνη, αλλά και αδύναμη να κυβερνήσει ένα λαό που δε θέλει να κυβερνηθεί όπως παλιά. Η επιδεινώμενη παγκόσμια κρίση φέρνει τους λαούς στο προσκήνιο σε όλο τον κόσμο, όπως φανερώνουν οι εξεγέρσεις στην Τουρκία και τη Βραζίλια.
Το σαπισμένο καπιταλιστικό σύστημα έχει τους πολιτικους διαχειριστές και τις εφεδρείες που αξίζουν σε ένα σύστημα σε παρακμή, τους Σαμαράδες, τους Μπουμπούκους και τους Μιχαλολιάκους. Πρέπει να τελειώνουμε με αυτό το σύστημα. Να τσακίσουμε την κυβέρνηση, τη Χρυσή Αυγή, το αστικό κράτος και τον καπιταλισμό. Μόνο η εξουσία της εργατικής τάξης και η διεθνιστική πάλη της ευρωπαϊκής εργατικής τάξης για μια κόκκινη σοσιαλιστική Ευρώπη μπορεί να τους στείλει όλους στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.
Με εργατικές ομάδες αυτοάμυνας να τσακίσουμε τους φασίστες
Ενιαίο ταξικό μέτωπο
Γενική Πολιτική Απεργία Διαρκείας
Εμπρός για Εργατική Εξουσία!
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ
ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!
Βρωμόγερος
Είναι γνωστό ότι η αριστερά δεν έχει ιστορία, αλλά ποινικό μητρώο. Σωστός ο συλλογισμός και το συμπέρασμα, μιας και αντικατοπτρίζει μια ωμή πραγματικότητα. Ας μην ξεχνούμε όμως και κάτι άλλο. Η αριστερά στην Ελλάδα, πέραν ότι δεν έχει καμία δικαιολογία ύπαρξης, είναι ένα εβραϊκό πολιτικό εμφύτευμα, το οποίο εξελίχθηκε σε πολιτικό και κοινωνικό καρκίνωμα που κάνει συνεχώς μεταστάσεις. Οι δάκτυλοι που κινητοποιούν και ωθούν τους εχθρούς μας είναι εβραϊκοί. Οι μάρτυρες κατηγορίας των κατηγορουμένων για συμμετοχή στις εγχώριες τρομοκρατικές οργανώσεις δεν χρειάζονται συστάσεις.
Οι περισσότεροι παλαιοί “σύντροφοι” στις γραφικές οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, η οποία αποτελεί τον ιδανικό προθάλαμο για την στρατολόγηση στις διάφορες χειραγωγούμενες ομάδες που έχει στο οπλοστάσιό του το κράτος και οι μυστικές υπηρεσίες. Η πολιτική εξέλιξη της εγχώριας τρομοκρατίας της αριστεράς φόρεσε τα καλά της. ΣΥ.ΡΙΖ.Α -ΕΚΜ σε λέω.
Ένα από τα μεγαλύτερα σκουλήκια που απαντώνται στον προαναφερθέντα χώρο είναι ο Σάββας Μιχαήλ. Γραφικός τροτσκιστής, αισθητικά αποκρουστικός, πολιτικά καμένος, κοινωνικά ανάπηρος και γυμνοσάλιαγκας των διαφόρων εκδοτικών οίκων.
Ο Σάββας Μιχαήλ, υπήρξε μάρτυρας υπερασπίσεως τουλάχιστον ενός κατηγορουμένου στην δίκη που αφορούσε την πολύκροτη υπόθεση της 17 Νοέμβρη.
Δεν είναι υπερβολή πως στην Ελλάδα, όποια πέτρα κι αν σηκώσει κανείς, θα βρει έναν Εβραίο από κάτω. Ο χαρακτηρισμός “σκουλήκι”, είναι απολύτως φυσιολογικός και δικαιολογημένος.
Η αριστερά στην Ελλάδα έχει την σφραγίδα της επτάφωτης λυχνίας. Εθνικές προδοσίες, κοινωνικές συμφορές, παντού οι καταραμένοι Εβραίοι. Αν μελετήσετε σχετικά με την ίδρυση της πολυεθνικής Φεντερασιόν εδώ στη Θεσσαλονίκη, τον ρόλο του Αβραάμ Μπεναρόγια και ποια είναι η σχέση αίματος όλων αυτών με τους σύγχρονους ομοϊδεάτες τους, θα αντιληφθείτε γιατί δεν ξεριζώνονται όλα αυτά τα καρκινώματα τόσα χρόνια στην πατρίδα μας. Και φυσικά το κυριότερο. Qui Bono από όλα αυτά; Αυτός που έχει την ίδια καταγωγή μέσα στους αιώνες και παρενδύεται την εθνικότητα των άλλων για να κρυφτεί μέσα στον πολιτισμό τους, ώστε να τον διαφθείρει αποδοτικότερα προς τα συμφέροντά του από μέσα.
Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΧΤΟΣ ΝΟΜΑΣ, Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ!
Επιγραμματικά και αηδιαστικά:
“Ο Σάββας Μιχαήλ (Αθήνα 1947) είναι Έλληνας πολιτικός και συγγραφέας. Σπούδασε ιατρική στην Αθήνα και στο Παρίσι, ενώ το πραγματικό του όνομα είναι Σαμπετάι Μπεν Μάτσας. Από τα χρόνια της χούντας ενεργοποιείται στο χώρο της μαρξιστικής αριστεράς. Διατέλεσε γενικός γραμματέας του Εργατικού Επαναστατικού Κόμματος (ΕΕΚ) και μέλος της διεθνούς γραμματείας της Συντονιστικής Επιτροπής για την Επανίδρυση της Τέταρτης Διεθνούς (ΣΕΤΔ). Πέρα από άρθρα σε εφημερίδες και περιοδικά, έχει συγγράψει και πληθώρα, πολιτικών κυρίως, βιβλίων. Παράλληλα είναι μεταφραστής βιβλίων των Tariq Ali, Edward Said, Alain Badiou, Μαρξ, Ένγκελς, Νόαμ Τσόμσκι. Θεωρείται ειδικός στην ιστορία και την κριτική της λογοτεχνίας. Γυναίκα του είναι η Κατερίνα Μάτσα.”
Όλα όσα είπαμε παραπάνω, επαληθεύονται από την αρχή μέχρι το τέλος. Για το προδοτικό κράτος, ο Εβραίος στην καταγωγή Σαμπετάι Μπεν Μάτσας θεωρείται “Έλληνας” πολίτης. Έτσι, όταν ο λαός καταριέται τους Εβραίους για τα δεινά του, δεν μπορεί να τους εντοπίσει, διότι αποτελούν ένα άτυπο Κράτος εν Κράτει. Έχοντας αλλάξει σε ελληνικά τα ονόματά τους, καθιστούν “γραφικούς όσους τους υποδεικνύουν αληθώς ως υπαιτίους για τα δεινά της ανθρωπότητας και της πατρίδας μας”. Η ανθρωπολογία και η ψυχολογία μας έχουν δώσει τα κατάλληλα όπλα, ώστε οι εχθροί του ανθρώπινου γένους να μην μπορούν να κρυφτούν εύκολα.
Αυτό το δύσμορφο ανθρωποειδές, ήταν ένας από τους βασικούς διοργανωτές-ομιλητές σε διήμερη αντιφασιστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της Α/Κ εδώ στη Θεσσαλονίκη. Παντού ο Εβραίος δημιουργεί το μίσος και τον διχασμό μεταξύ των Ελλήνων. Πρώτα τους πουλάει εβραιογενή ιδεολογήματα, τους παραπλανεί, έπειτα τους φανατίζει ότι ανήκουν στην περιούσια “προλεταριακή φυλή” και τελικά τους στρέφει εναντίον των “αστών” συμπατριωτών τους. Παντού ο Εβραίος χρηματοδοτεί και υποστηρίζει τα αντιφασιστικά κινήματα. Διασπείρει το “εμφύλιο” τρικ του ταξικού μίσους στους λαούς, ώστε να εξασφαλίσει ότι οι πραγματικοί εχθροί του δεν θα τον απειλήσουν. Ο αιώνιος Εβραίος φοβάται ακόμα και τη σκιά του. Και καλά θα κάνει…
ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΜΙΑ ΜΠΑΤΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΤΣΑ!
υγ: Αδέρφια βαστάτε γερά! Είμαστε ο εφιάλτης τους!
Ζήτω οι ΑΜΕ!
http://maiandrioi.blogspot.gr/2013/02/blog-post_6.html
Nα απορριφθεί η μήνυση των ναζιστών
Nα παύσει κάθε δίωξη κατά του γραμματέα του EEK Σάββα Μιχαήλ και του πρώην πρύτανη του EMΠ Kων/νου Mουτζούρη
Καταγγέλλουμε αποφασιστικά το κυνήγι μαγισσών που οργανώνουν οι Ναζί με τη σύμπραξη των Ελληνικών αρχών και απαιτούμε την παύση της δίωξης του Σάββα Μιχαήλ, του πρώην πρύτανη κ. Μουτζούρη και όλων των αντιφασιστών εκφράζοντας την αλληλεγγυη μας.
Η Ναζιστική «Χρυσή Αυγή» κατέθεσε το 2009, μετά τα βίαια επεισόδια που προκάλεσε στον Άγιο Παντελεήμονα Αθηνών, μηνυτήρια αναφορά εναντίον όλης της ελληνικής Αριστεράς, διαφόρων συλλογικοτήτων και μεμονωμένων προσωπικοτήτων, μαζί και κατά του Σάββα Μιχαήλ-Μάτσα, γενικού γραμματέα του ΕΕΚ, κατηγορώντας τον για μια προκήρυξη του ΕΕΚ που δημοσιεύτηκε στη Νέα Προοπτική και η οποία, σύμφωνα με τους Ναζί, ενέχονταν για «συκοφαντική δυσφήμιση», «διέγερση σε βιαιοπραγίες και αμοιβαία διχόνοια» και «διατάραξη της κοινής ειρήνης».
Αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2012, μετά από μια σειρά ομιλιών του Σάββα Μιχαήλ σε αντιφασιστικές εκδηλώσεις, οι Ναζί κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ένα κατάπτυστο λίβελλο με φωτογραφίες του γραμματέα του ΕΕΚ και με το δολοφονικό αντισημιτικό κάλεσμα «Λιώστε το Εβραϊκό σκουλήκι». Λίγο πριν, τον Νοέμβριο του 2012, οι ελληνικές κρατικές εισαγγελικές αρχές δέχτηκαν την μήνυση της ΧΑ του 2009 και διέταξαν ανακρίσεις από την ΓΑΔΑ.
Τώρα,, παραπέμπουν σε δίκη, από όλο τον μακρύ κατάλογο των μηνυομένων, κατ’ επιλογή, τον Σάββα Μιχαήλ και τον πρώην Πρύτανη του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου κ. Kωνσταντίνο Μουτζούρη, τον οποίον κατηγορούν ότι επέτρεπε την λειτουργία του εναλλακτικού ιστότοπου Athens Indymedia από τον χώρο του Πολυτεχνείου. Η δίκη θα διεξαχθεί στο Πρώτο Mονομελές Πλημ/κείο Αθηνών στις 3 Σεπτεμβρίου, 2013 στις 9 π.μ.
Yπογραφές
Eπώνυμο Όνομα Ιδιότητα Υπογραφή/E-mail