Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Ο ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤON ΣΤΡΑΤΟ (ΤΟΥ)

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Ο ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤON ΣΤΡΑΤΟ (ΤΟΥ)
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗ ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΔΕ ΛΕΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...
ΒΑΡΑΝΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΠ΄ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΛΙΠΟΤΑΚΤΟΥΝ
ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΓΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗ ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΑΠΟ ΛΑΚΩΝΙΑFREE photo hosting by Fih.gr
Αξίζει όμως να θυμηθούμε τι έγραφαν μέχρι τώρα.
Στο κείμενο με τίτλο «
Γελάνε οι πέτρες: Τα παπαγαλάκια της ΝΔ ανακάλυψαν “Χρυσαυγίτη λιποτάκτη”!» (Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2013), ο Γιώργος Μάστορας, γράφει: «Τα διάφορα "παπαγαλάκια", τα οποία βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία, προκειμένου να αναχαιτίσουν την ασταμάτητη δύναμη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, φαίνεται ότι στην απέλπιδα αυτή προσπάθειά τους έχουν χάσει κάθε ηθικό φραγμό κατασκευάζοντας ψευδείς ειδήσεις. Σε ιστοσελίδα στρατιωτικού περιεχομένου, η οποία αλληθωρίζει προς την ΝΔ, δημοσιεύθηκε πλαστή είδηση ότι υπήρξε Χρυσαυγίτης, ο οποίος επεδίωξε να μην εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία και να πάρει απολυτήριο Ι5. [...] Πώς να αναφερθεί, όμως, το όνομα από την στιγμή που το περιστατικό είναι ανύπαρκτο, εις ότι αφορά τουλάχιστον την κομματική ταυτότητα του φερόμενου ως πρωταγωνιστή; Προκαλούμε τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας να δημοσιοποιήσουν το όνομα του φερόμενου ως απαλλαχθέντα από την στράτευση (αν υπάρχει τελικά αυτό το πρόσωπο) και πολύ περισσότερο όλα εκείνα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι είναι Χρυσαυγίτης. Είναι σίγουρο, ειδικά για το δεύτερο, ότι θα εξευτελιστούν πλήρως». Το Πόρισμα του ΓΕΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για τον ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ!
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ


Κατανοούμε αυτά που γράφει το Πόρισμα του ΓΕΣ και τους λόγους για αυτά που παραλείπει...
 
Ανυπότακτος ο Χρυσαυγίτης - Τι λέει το πόρισμα του ΓΕΣ που κατατέθηκε στην Γεννηματά
 
''Καραμπινάτος''  ανυπότακτος και με μήνυση ''στην πλάτη του'' από το Στρατολογικό Γραφείο Αθήνας προέκυψε από την έρευνα που διέταξε η Αν.Υπουργός Φώφη Γεννηματά ο φερόμενος ως Χρυσαυγίτης που πήρε τον περασμένο Μάιο νέα αναβολή από το ΚΕΕΜ Σπάρτης κάνοντας, σύμφωνα με καταγγελία του Δικτύου Φαντάρων Σπάρτακος, φασαρία.
 
Μάλιστα  το πόρισμα που συνέταξε το ΓΕΣ για το περιστατικό αναφέρει ότι του έχει επιβληθεί και πρόστιμο 6.000 ευρώ για παραβίαση της αναβολής που είχε πάρει, ενώ όταν παρουσιάστηκε τον Μάιο έφερε στο χέρι τατουάζ με το σήμα της Χρυσής Αυγής.Οσον αφορά την καταγγελία για φασαρία το πόρισμα λέει ότι η συμπεριφορά του εντός του στρατιωτικού χώρου ήταν κανονική. Πληροφορίες του OnAlert από άλλες πηγές όμως λένε ότι φασαρία έγινε κατά την έξοδό του από την μονάδα με..αθίγγανους που ήταν εκεί!
 
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή- σύμφωνα με τα βασικά σημεία όσων περιλαμβάνει την ενημέρωση που υποβλήθηκε από  το ΓΕΣ και δόθηκε στο Γραφείο της υπουργού.
 
Ο εν λόγω είχε πάρει 2ετή αναβολή το 2010 για λόγους υγείας. Το 2012 έπρεπε να παρουσιαστεί στο στρατό μετά την λήξη της διετούς αναβολής. Δεν το έκανε όμως, αναζητείτο και εν συνεχεία εκρίθη ανυπότακτος εν καιρώ ειρήνης- με ό,τι αυτό συνεπάγεται επιπροσθέτως.Στ Μαρτίου 2013 το Στρατολογικό Γραφείο Αθηνών τον μήνυσε για όλα αυτά.Τον Μάιο του 2013 παρουσιάστηκε στο ΚΕΕΜ Σπάρτης και - τυπικά- κατατάχτηκε διακόπτοντας τη ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ανυποταξία. Παρουσιάστηκε όμως με πατερίτσες για κάποια πάθηση που προφανώς είχε και οι γιατροί τον έκριναν για αυτή την πάθηση ανίκανο για στράτευση δίνοντάς του 6μηνη αναβολή κατάταξης. Οι εμπλεκόμενοι αξιωματικοί έχουν καταγράψει ότι στο χέρι του είχε τατουάζ με το σήμα της Χρυσής Αυγής, κάτι που αναφέρεται και στο πόρισμα. Δεν έχει καταγραφεί φασαρία του όσο κράτησε η διαδικασία αυτή.
 
Tι βγαίνει λοιπόν ως συμπέρασμα;
 
Ένας με την ''βούλα'' (Τατουάζ) Χρυσαυγίτης, είναι με την βούλα ( τις επίσημες αποφάσεις δηλαδή)  ανυπότακτος, έχει μηνυθεί από την Στρατολογία και μόνο όταν ...ζορίστηκε ...παρουσιάστηκε -πήρε όμως και άλλη αναβολή για λόγους υγείας από την υποχρέωσή του να υπηρετήσει την πατρίδα...
 
 «Να έχετε θάρρος. Αύριο θα είναι καλύτερα» αναγγέλλει ο Κασιδιάρης στους χρυσαυγίτες. Αν, εξάλλου, ολοκληρωθεί η στρατιωτική επιβολή του Κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού σε ολόκληρη την κοινωνία, ίσως η Χρυσή Αυγή - πολύτιμος σύμμαχός του - δεν θα χρειάζεται να απολογείται για τα φυγόστρατα Ι-5 μέλη της την ώρα που υμνεί την απώλεια ανθρώπινων ζωών σε στρατιωτικές ασκήσεις, λοιδορεί τους νεκρούς που δολοφόνησε ο ελληνικός στρατός σε ατυχήματα και αυτοκτονίες μέσα στα στρατόπεδα, ζητάει 18-μηνη στράτευση στα 18 για άνδρες-γυναίκες.
 
Βλέπετε, αυτοί γνωρίζουν καλύτερα τις εθνικές ανάγκες. Ξέρουν να ψηφίζουν στη βουλή τις φοροαπαλλαγές και τις απαλλαγές από χρέη των εφοπλιστών, των μαφιόζων ιδιοκτητών ΠΑΕ κλπ. Αυτοί ανακάλυψαν νωρίς την μπίζνα των στρατιωτικών εθνικών αναγκών μαζί με στελέχη των στρατιωτικών σχολών και ιδρύουν εθνικές πολιτοφυλακές που θέλουν να γίνουν ιδιωτικές εταιρείες πολέμου με παχυλά ιδιωτικά και κρατικά συμβόλαια. Αυτοί πήγαιναν και πηγαίνουν μπράβοι στα καράβια των εφοπλιστών και κάνουν τα γραφεία εύρεσης εργασίας σε απελπισμένους που θέλουν να πάνε ιδιωτικοί μισθοφόροι για την ασφάλεια των κερδών των αφεντικών τους.
 
Αυτή είναι και οι ποιότητα των εθνικών αναγκών, που επικαλούνται. Για καθένα από εμάς, για καθένα από εσένα υπάρχει μόνο μία «μοίρα»: να σκοτώσεις και να σκοτωθείς, να γίνεις υπάκουο ρομπότ χωρίς να διαμαρτύρεσαι στην ιεραρχία και στην «ηγεσία». Αυτή που θα καθορίσει τι θα κάνεις και τι θα σκεφτείς, πώς ακριβώς θα γίνεις άμισθος δούλος και αναλώσιμος αριθμός στα εθνικά σχέδια που καταστρώνει μαζί με τα αφεντικά της.
 
Αυτή είναι και η ποιότητα των εθνικών σχεδίων και του «Νόμου και της Τάξης», που εκπονούν κάθε μέρα ο Κρανιδιώτης και ο Μουρούτης, ο Σαμαράς κι ο Βενιζέλος, ο Λοβέρδος και τα κοινοβουλευτικά ζόμπι των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, οι κατά καιρούς συναυτουργοί τους στις κυβερνήσεις εθνικής συνεργασίας (ΛΑΟΣ-ΔΗΜΑΡ). Κυρίως όμως είναι η ποιότητα του «Νόμου και της Τάξης», που διασφαλίζει την ασυλία και τα κέρδη των εφοπλιστών και των αφεντικών της κάθε Μανωλάδας, των τραπεζιτών, των καναλαρχών και των τοκογλύφων, των μαφιόζων του διπλανού επιχειρηματικού γκαλά ή των βιομηχάνων τύπου Μάνεση και ΜΕΒΓΑΛ.
 
Γι’ αυτό η Χρυσή Αυγή αποτελεί ιδιαίτερο (και με το δικά του ναζιστικά σχέδια) φασιστικό πολιτικό αντίγραφο (ή συνεργάτη, όταν χρειάζεται, στις πιο άγριες αποφάσεις εκμετάλλευσης) και ταυτόχρονα μαντρόσκυλο του αστικού συνασπισμού εξουσίας.
 
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ
 
Εμείς συνεχίζουμε την καθημερινή και ασταμάτητη πάλη ενάντια στα βύσματα των κομμάτων εξουσίας και του κόσμου του πλούτου που μεταφράζεται στο χώσιμο της πλειοψηφίας των φαντάρων που υποχρεωτικά υπηρετούν, και δεν σταματούμε να υπερασπίζουμε τα δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, την ανάγκη ανάπτυξης συλλογικής αμφισβήτησης και μέσα στα στρατόπεδα.
 
Καλούμε σε κοινό αγώνα όλους τους συναδέλφους για την κατοχύρωση του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ των Φαντάρων και τη δημιουργία Μαζικού Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στον Πόλεμο-Ρατσισμό-Εθνικισμό-Φασισμό, ενάντια στην συμμετοχή του Στρατού σε Επιχειρήσεις Καταστολής Πλήθους, ενάντια σε ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΥΤΟ-Ε.Ε.
 
 Καλούμε τον εργαζόμενο και άνεργο λαό, τους αγωνιστές και το εργατικό κίνημα, συνολικά να ανατρέψουμε το κοινωνικό ολοκαύτωμα της βαρβαρότητας και της εκμετάλλευσης, που ξεκινά από τα μέτρα της κυβέρνησης και την επιβολή τους με τα ΜΑΤ και τις ειδικές δυνάμεις και φτάνει ως την αθλιότητα των φασιστικών ταγμάτων εφόδου και ασφαλείας (επίσημων και ανεπίσημων) ενάντια σε μετανάστες, συλλογικότητες, αγωνιστές και φτωχούς. Μέρος αυτού του κοινωνικού ρεύματος είναι και η πλειοψηφία των φαντάρων και η πάλη τους μέσα κι έξω από τα στρατόπεδα.
 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
 
diktiospartakos.blogspot.com