Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2007

ΝΕΑ ΔΙΩΞΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΔΑ!!! Για προτροπή σε αλλότρια ακολασία!!!

ΝΕΑ ΔΙΩΞΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΔΑ!!!
Για προτροπή σε αλλότρια ακολασία!!!
Σήμερα Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου μου τηλεφώνησαν από τη ΓΑΔΑ και μου είπαν ότι υπάρχει εισαγγελική εντολή για υπόθεσή μου που αφορά… διακίνηση πορνογραφικού υλικού μέσω ιστοσελίδων στο διαδίκτυο και πρέπει να πάω να δώσω καινούργια κατάθεση, μετά από τέσσερα χρόνια!!! (Η υπόθεση αυτή αφορά καταγγελία που είχε γίνει το 2003 όπου έγινε και προσαγωγή μου στη ΓΑΔΑ!). Τι σκαρώνουν πάλι εναντίον μου; Καινούργιες ιστορίες; Και είναι μόνο εναντίον μου αυτή η νέα πλεκτάνη που πάει να στηθεί ή αρχίζει ένας καινούργιος κύκλος δίωξης αγωνιστών της Επαναστατικής Αριστεράς; Ίδωμεν.
Βήχος Παναγιώτης


http://politikokafeneio.com

Στις 21 Φεβρουαρίου 2003 έγινε προσαγωγή μου στη ΓΑΔΑ με την κατηγορία της διακίνησης πορνογραφικού υλικού μέσω ιστοσελίδων στο διαδίκτυο! Ταυτόχρονα άνδρες της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος μου κατάσχεσαν τον σκληρό δίσκο από τον υπολογιστή μου, δισκέτες και άλλο υλικό από το σπίτι μου.
Η υπόθεση αυτή είχε ξεχαστεί, όταν εδώ και δύο μήνες περίπου στο Athens Indy media και στο φόρουμ του Πολιτικού Καφενείου κάνουν την εμφάνισή τους περίεργα δημοσιεύματα σε βάρος μου, όπως ακριβώς γινόταν και το 2003 πριν την προσαγωγή μου στη ΓΑΔΑ.
Σήμερα Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου μου τηλεφώνησαν από τη ΓΑΔΑ και μου είπαν ότι υπάρχει εισαγγελική εντολή - για την ξεχασμένη αυτή υπόθεση των τεσσάρων χρόνων - και πρέπει να πάω να δώσω καινούργια κατάθεση!!!
Τι σκαρώνουν πάλι εναντίον μου; Καινούργιες ιστορίες; Και είναι μόνο εναντίον μου αυτή η νέα πλεκτάνη που πάει να στηθεί ή αρχίζει ένας καινούργιος κύκλος δίωξης αγωνιστών της Επαναστατικής Αριστεράς; Ίδωμεν.

Παναγιώτης Βήχος

Δείτε σχετικά:

http://politikokafeneio.com/somatemporoi/prin33.htm

http://politikokafeneio.com/somatemporoi/diki13.htm

http://politikokafeneio.com/somatemporoi/diki232c.htm

http://politikokafeneio.com/somatemporoi/katagelia43.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια: